Szexésnyúljork

981#

Posted in fesön, kaja, nappal by szexesnyuljork on augusztus 4, 2011

mesélek is, ha már. csak a legfontosabbakat.

csináltam barackos gombócot mákba hömbölgetve. nagyjából sikerült is, csak néhány esett szét, de az íze akkor is ugyanolyan. a Férfi megevett belőle kilencet, szóval biztos ízletes volt, ha képes volt ennek kitenni magát. de elsőre tényleg ehető volt. no persze van mit fejlődni.

ezt követően elmentünk a vasas-róma meccsre, mert a jócsajok ingyen kapnak jegyet mindenhova (not.), életem legunalmasabb élőben látott meccse volt. persze egyben az első is, úgyhogy nincs sok viszonyítási alapom, de azt hiszem, egy loki vagy fradi meccs izgalmasabb lett volna. és itt nyilván a béközépre gondolok, nem a pályán folyó balfaszkodásra, mert az szerintem csapatfüggetlen. a férjem viszont egy gyáva szar, mert elutasította, hogy kivigyen a fradi-debrecen meccsre. mert, hogy hova ültünk volna, a debreceniekkel távozni veszélyes, őt meg a fradi táborban basztatták volna végig.. gyenge ember. ugyanaz, mint pristinával. mindegy. szomorú, de ez van. majd edinburghban kimegyünk egy hearts meccsre. (várjunk csak, nem azzal játszott döntetlent a paks?… mert akkor aztán ki vagyunk segítve… de! és ma van a visszavágó! jó, hogy ránéztem..*) akkor asszem inkább átugrunk glasgowba egy kis celtic-rangersre. megbeszéltük. na. de az hihetetlenül röhejes volt, hogy amikor totti csinált valakit, mindenki felvisított, mert WOW és a hazai szektor 60 százaléka totti mezben volt. mindegy, bírom a faszit én is, de azért ez nagyon gáz volt. ilyet nem illik. meg a köcsög rendőrből is sok volt, főleg egy gálameccshez képest. tagadhatatlanul jó szektorban ültünk viszont, ott volt az eksön. már amennyi.

és még az is rettentő fontos, hogy ha filmet nézel blogolás közben, akkor nagy valószínűséggel elfelejted, hogy mit is akartál még írni. legyen ez a fájdalmas tanulság. ó, megvan. a chanel.

szóval egész kis szociológiai kísérlet kerekedett az elbaszott chanel pólómból, iszonyat vicces a sok tudatlan, műveletlen, sznob picsát hallgatni, amikor – fel sem fogva, hogy milyen veszélyes dolgot viselek – eltrappolok előttük és teljesen összezavarodnak, és az “ez eredeti??” illetve “a fehér trikós!!” felkiáltások hagyják el a kis szájukat … NEM BÉMEG, VICC. mindegy, meg nem értett fasiszta vagyok. (jaj, ezt sem értenék.) mondjuk – jobban belegondolva – nem is igazán akarom, hogy ilyen tajparasztok megértsenek.

*ápdét: végül 4-1-re győztek otthon, bár a paksot én is legyűrném. haha.

Reklámok

heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: