Szexésnyúljork

913#

Posted in fesön, nappal, vattafakk? by szexesnyuljork on június 13, 2011

oké. amerikából rendeljem meg 30 ezerért, vagy angliából 40-ért? csak, mert az amerikaira valszeg áfát is kell fizetni. valszeg. a szállítása viszont ingyenes, noha az angliai 40 az már azzal együtt annyi. ha persze rossz a méret, akkor mindkét helyre fizetni kell a visszaküldésért. viszont akkor kétszer fizethetek áfát is, amikor jön az új méret. ja és az áfa ugyebár 25%. szóval még mindig kevesebb lenne az amcsi, áfával együtt, mint a british origin-nal rendelkező pár LITA. ó, lita. szavazásra bocsátom, hátha érdekel még valakit annyira, hogy segítsen. (bár asszem az amcsi tűnik értelmesebbnek, de hát olyan régen szavaztattam. és csak egyszer.)

ps. amúgy valaki utaljon már nekem 30 ropit. amúgy is lehet, hogy idén előre kell hozni a karácsonyt. mint abban a rákos viccben, amin mindig rossz érzéssel nevettem.

ps2. látom, hogy mindenki az angolra szavaz… közben megtaláltam a rám illő leírást, csak, hogy pontosítsam az infókat. (az én cipőcském101 euró lenne – megjegyezném, még mindig nincs ennyi pénzem :D – szóval vámot nem kellenem fizetnem – ami meg csak 6-7% lenne – hanem csak áfát, ami viszont tényleg 25%. és akkor vámeljárás, meg csomagkibontogatás, több tíz napig. lehet, hogy tényleg ti vagytok az okosak.) amúgy meg tényleg nuku lóvé, és 50 percen belül elkezdik az újabb rakomány kiárusítását, szóval azt ma elkapkodják a rohadékok, akiknek van pénzük :D

Az EU tagországaiból érkező küldemények vámszempontból belföldi küldeménynek számítanak, azokat a Magyar Postának nem kell a vámhivatalnak bemutatni, ezért vámmentesen kerülnek a címzett részére továbbításra. Az EU vámterületén kívülről érkező küldemények esetében magánszemélyek közötti forgalomban 45 euró értékig, kereskedelmi forgalomban (ideértve a magánszemélyek által külföldi cégtől megrendelt árukat is) 22 euró értékig vám- és áfa-mentes a küldemény. Az ezeket meghaladó összeg esetén 150 euró értékig vámmentes a küldemény, de 25 % ÁFA terheli.
Magánszemélyek közötti forgalomban:
    • 151-700 euró közötti érték esetén 2,5% vámot és 25% áfát kell fizetni.
    • 701-999 euró közötti érték esetén a kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot és 25% áfát kell fizetni.
Magánszemély által megrendelt áruk után (e-kereskedelem):
    • 151-999 euró közötti érték esetén a kereskedelmi vámtarifa szerinti vámot és 25% áfát kell fizetni.
    • 1000 euró vagy az ezt meghaladó érték felett a kereskedelmi vámszabályok érvényesek.

ápdét: a brit oldalon ma délben jelent meg az új szállítmány és 10 perc alatt elfogyott. de állítólag már megrendelték a következő rakományt. ami azt jelenti, hogy h beszerzek egy párat, tényleg nagyon trendi leszek.

Reklámok

heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: