Szexésnyúljork

900#

Posted in éjjel, fesön by szexesnyuljork on június 5, 2011

oké, most hogy úton a hongkongi kis ruhácskám, a következő projekt egy JC lita lesz. csak ezen a magyar vámon parázok. ki gondol erre, hogy megrendeled drága pénzért, aztán berángathatnak a vám és pénzügyőrségre, hogy akkor perkálj még egy kicsit, ha tényleg kell… remélem cipő és ruházat ügyben békén hagynak majd. de az első rendes fizetésemből megveszem. mmm, olyan csiniii.

p.s.: és igen, annyira kurvacsini, hogy megérte erre elpazarolni a 900. postot. na de az ezredik majd igencsak fennkölt lesz.

Reklámok

Egy hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

  1. 1000# « Szexésnyúljork said, on augusztus 23, 2011 at 13:54

    […] százzal ezelőtt csájníz tüllruha (ami a szülinapos viseletem lesz – akármelyik romkocsmába is visz fröccsözni a Férfi) és JC Lita imádat (a fontos dolgokat még mindig nagybetűvel írom). még százzal azelőtt szójatej, hányinger és ígéret egy fennkölt ezredikre. azt hiszem, bátran kijelenthetjük, hogy ez bukó. háromszázzal ezelőtt menstruáltam. az azt megelőző centenárium alkalmával szaralak voltam, akkor mentünk szét először herr előzővel, amit aztán pontosan egy hónappal később végleges búcsú követett. utána hozzájutottam életem első bonsai fájához, amely azóta kínok kínjával távozott az örök vadászmezőkre. este meg a spanyolok egy ritka unalmas meccsen leverték az egyre erőszakosabb hollandokat és világbajnokok lettek. félezernél szakdogával szenvedtem – a következőt lassan el is kezdem, úgyhogy nem is olyan sokára várható további kurvaanyázás e téren. négyszázkor szülinapom volt. ehh, ismét csak egy hetem van hátra az újabb számváltásig. pföj. előtte ismét frappáns és tömör voltam. duecento örömére átmentem a rutin vizsgán. másodszor. csak, hogy stimmeljen. (az olaszra nem kifejezetten emlékszem, ez jött így reflexből. meg a CC. rómaijul. miket nem tudok.) ahogy pedig így mentem lefelé, kicsit meglepődtem, de valóban hozzám nőtt ez a wordpress. hisz’ az első 150 bejegyzés kicsit szétszórva van a blogoszférában. no persze a százas még az eredeti nyúlia blogon található, régi szép idők. […]


heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: