Szexésnyúljork

866#

Posted in fémösz-ség, nappal, vattafakk? by szexesnyuljork on április 23, 2011

annyira nagyon kezdek már megkattanni itthon, hogy pff. és még csak szombat délelőtt van.

a másik meg az, hogy néha beszarok ettől a média dologtól. főleg olyan alkalmakkor, amikor mondjuk a kossuth rádión végighallgatok egy riportot egy fasziról, aki a magyar kaviárt találja fel és lesz ezáltal az ország hőse. csak azt kihagyják a fényező szövegből – meg valahogy ő is elfelejti – hogy nem ő kezdte az üzletet, hanem egykori barátja, aki mellett ügyvédként tevékenykedett és akinek halála után valahonnan előkerült egy végrendelet, melyben a bizonyos ügyvéd urat nevezi meg örököséül és nem a családját.* és ennek a bizonyos ügyvéd úrnak ez már a második ilyen húzása volt, a kamara pedig kirúgta volna, ha ő nem lép ki gyorsabban. ezt persze úgy adta elő, hogy “hát mindenki csodálkozik, hogy hogy lesz egy ügyvédből tokhal tenyésztő, miért hagyná ott a pályát, ő meg csak megunta, ez van”, nos hát valóban, így is lehet fogalmazni.

de azért nem kéne – utánajárás nélkül – mindenféle szaralakoknak a f*szát szopni, akármennyit is fizet a reklámokért.

persze tök jó, hogy tokhal kaviár nagyhatalom lettünk. csak ilyenkor, amikor van némi háttérinfó is, az jut az eszembe, hogy tulajdonképpen mindenki lehet szaralak. sőt, mindenki az is. mert akkor máskor miért hinném el a dumát? hmm. szomojú.

* a szakmai okokból való örökösödési esetekkel mondjuk egyetértek, ha a család csak tönkretenné a bizniszt, de kétszer egymás után ilyet tenni.. az már gyanús. ekkora széleskörű szakértelem nem létezik. az olyan nagyságú polihisztorok, akik tudása még örökösödési jogot is ér, igazán ritkák. szerintem.

Reklámok

heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: