Szexésnyúljork

803# ápápdétid

Posted in éjjel, kritikus, vattafakk? by szexesnyuljork on február 22, 2011

amikor szinte már úgy jövök ide, mint haza, a kis kulcsommal meg a lakást illető bőséges ismereteimmel (pl. hol a WC-papír, a száraztészta, a törülköző, meg hogy is működik ez a konvektor dolog), és minden alkalommal meglátom, hogy az ajtón meg a postaládán még az előző csaj neve van, akkor kicsit olyan… “következőnek” érzem magam. és nem (csak) azért, mert az előző neve van kinn (amikor beregisztráltam magam ide is a netpincérnél, akkor gondoltam egy igazán gonoszat, hogy nem csak azt írom be, “III.em.30.”, hanem azt is, hogy – .. és persze itt nem írok igazi neveket, de gondolom mindenki érti, hogy az első a faszi vezetékneve, a második meg az előzőnőé, ha azt írom helyette: öhm.. mondjuk. -“III.em.30. Búza – Kunkornyák (wtf??? van itt fantázia) lakás“, csak, hogy gecizzek és kínos helyzetet teremtsek, amikor meglátja a számlát a dobozon.

Szóval nem csak azért, mert bántja a szemem (ilyen bejövök és: “bocs, csajod itthon van? nem zavarok?” szinten :D), hanem, mert lehet, hogy egyszer majd az enyém lesz kirakva valahova, és az olyan izééé… nem biztos, hogy tényleg tetszik az ötlet. [amikor meg igen, akkor ezek szerint csak a pillanatnyi hiány beszél belőlem.]

és még nem csak ez. az a langyi, nyálas, örömteli jelenet is zavar, amit elképzelek, amikor valaki begépeli a munkahelyi open office-ba (nálunk word helyett csak az van, pfuj) a két vezetéknevet, nagy örömmel kinyomtatja, majd itthon – miközben összeforrnak egy hosszú csókban – romantikusan felragasztják együtt és a folyosón (az ajtón belül) kúrnak is egyet ennek örömére. [és még azt mondjátok, hogy a fejemben élek?? pedig csak túl sok filmet nézek, nyehe] én ilyet nem akarok, nagyon gánynak tűnik. [gány. ezt a szót is rég írtam le. a wordpress nem is veszi be.] meg persze azt sem, hogy utána meg le kelljen kaparni azt a matricát. amit felragasztani könnyű volt, de leszedni, úgy látszik, iszonyatosan nehéz.

és ugyanez a postaládával is. csak hát a postaládáknál gondolom nem volt szex. mert azért túl sok itt ahhoz az öreg néni.

(apropó postaláda. most jut csak eszembe, hogy mindig is kirázott a hideg attól a mondattól, amit phoebe rendőr faszija nyom el, amikor rá akarja venni a csajt az összeköltözésre: “lehet, hogy nem tudok rólad sokat, de majd ott megismerlek, ahol kettőnk neve lesz a postaládán” – abba most ne menjünk bele, hogy miért tudok megközelítőleg 80 százalékos pontossággal idézni a jóbarátokból. persze az is lehet, hogy csak a rendőrfaszit utáltam, mert phoebe esküvőjén mindig elérzékenyülök. de ott jó a faszi, meg a hó. ANYWAY.)

és nem lesz rövid hajam sem.

és ezt az egészet most nem szemétkedésből – mint a múltkorit – sőt! már … nagyon kikívánkozott. mert állítólag mindig én vagyok az érzéketlen. mostanában néha bizonyítom, hogy nem.

és ugye, hogy milyen apró dolgok ezek? mert én is frankón elfelejteném az ilyet. najó, őszintén szólva én nem felejteném el. de abszolúte elhiszem, hogy mások igen. és ezért nem is hibáztatom. az adott illetőt.

(mert azért eléggé rózsaszínhomály van. és nem csak azért, mert szar a kontaktlencsém.)

……

amúgy találtam ezt, fasza.

……

szóval visszatérve a fenti témára, ugyebár úgysem jön össze és egymás agyára mentek és vége lesz az egésznek. szóval a szenvedős, sírós szétköltözős jelenet örömteli perceit már nem is ecsetelném.

Reklámok

heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: