Szexésnyúljork

751#

Posted in éjjel, önsajnálat, egyetemes by szexesnyuljork on január 9, 2011

olyan jó ez a flessbekk, ahogy az államvizsgás tételeimet bújhatom újra. arra emlékeztet, amikor júniusban haldokoltam a szobámban, kinn dögmeleg (igazából nem, mert egész júniusban fostos idő volt), a szomszéd szobában meg – biztos, ami biztos – netről megy a vb, hogy azért azt halljam, ha gól van — és csak ezen tudtam fájdalmasan röhögni:

A neomarxista toleranciát hirdet és toleráns is mindenkivel szemben, aki vele egyetért. A neomarxista mindenkor küzd a nemzeti gondolat ellen. Két kivételt ismer: az Egyesült Államok polgárait és a cionizmust. A neomarxista individualista, károsnak tartja a valódi értékekre épülő közösségeket, tehát a hagyományos társadalmi kötelékek felbomlasztását sürgeti. A neomarxista támogatja, felhasználja és élteti a konzumidiotizmust, mert a konzumidióták könnyen manipulálható tömege uralmi helyzetét erősíti, és a konzumidiotizmus terjedése ideológiai céljaihoz közelebb viszi.

ekkor lett az egyik kedvenc szavam a konzumidiotizmus.

(mondjuk máig sem értem, hogy ezt így, ilyen formában milyen könyvben találta meg a jegyzet szülője, és hogyan került ez bele a jegyzetbe. mert annyi fantáziája egyik csoporttársamnak sem volt, hogy ezt magától leszűrje. mondjuk nekem vicces volt, de egy neomarxista állat lehet, hogy felidegesítette volna rajta magát. kivéve, ha bevállalós.)

de csak, hogy mindenki értse, mivel is szenvedek így éjnek idején, íme egy egyszerüsített változat:

Reklámok

heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: