Szexésnyúljork

723#

Posted in halál, nappal, vattafakk? by szexesnyuljork on december 16, 2010

nincs valaki olyan okos ember, aki megválaszolná a kérdést? ha egy fiatal fiú (vagy lány, de az esetek többségében mégis fiú) lövöldözni kezd egy gimnáziumban/a pécsi egyetemen, vagy akár felakasztja magát, mint a napokban az a 12 éves.. az kinek a hibája? mármint.. mint utólag kiderül, mindegyiküket kicsinálták lelkileg. a kis “barátaik”. basztatták, csúfolták meg kinevették. [nekem ez régi trauma, nem is akarom részletezni, mert nem idevaló, de nyugi. nekem valszeg előbb lesz gyomorfekélyem, minthogy felkapjak egy csinos (és mégis könnyű) fegyvert és végigmenjek a corvinuson vele. persze ha már a corvinus szóbajött, akkor már inkább előfizetnék valami légicsapásra, höhö. i’d save the world.]

no, de komolyra fordítva a szót, ezeket a gyerekeket totál kicsinálják, ők meg végigámokfutózzák az adott intézményt, vagy “csak” magukkal végeznek. nem kéne – persze tudom, hogy nem is lehet – valamit csinálni? emberi dolog a csúfolódás, és mindig létezni fog. persze az is biztos, hogy akik már átéltek a pad alatt bujkálva egy ilyen eksönt, azok többé nem fognak basztatni senkit, legyen az a kis nyominger túl macis, vagy túl udvarias (cmon!), de nekem nagyon elegem van abból, hogy a sok gonosz geci rinyál utána mindig és az igazságszolgáltatás annyiban merül ki, hogy börtönbe küldik a megkattant gyereket vagy részvétlevelet küldenek az anyukának.

valszeg azért lettem ilyen érzékeny a világ nagy kérdéseire, mert tanulnom kellene, de azért mégis WTF van?!

Reklámok

6 hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

 1. hmh said, on december 16, 2010 at 15:00

  Lehetne levelet írni a kis nyomingereknek a télapónak, és aki ír neki, és mellé csatol fényképeket, akkor szigorú elbírálás után a télapó nyilvánosan megfenyíti virgáccsal a komisz csúfolókat.
  ezt például lehetne.

 2. szexesnyuljork said, on december 16, 2010 at 15:13

  ezt például igen.

 3. Ninetke said, on december 16, 2010 at 22:58

  A kiskori nevelésbe ezt is bele kéne venni! A gyerekek mind gúnyoldónak, de sem a 12 éves, sem az egyetemista nem ovis, vagy általános iskolás már, sem az ő osztálytársai. Én nem emlékszem, hogy az iskola odafigyelne erre a problémára például, pedig csak akkor lehet “beleverni” az emberekbe, hogy elfogadják egymást, és ne kínozzák a másikat. Csak akkor még nagyon megy az, ha valaki kinéz magának valakit, akkor megy utána a többi is. Tudom milyen minden reggel gyomorgörccsel bemenni az iskolába.. az az érdekes, hogy ezek a társak nem is érzik magukról, hogy mit tesznek valójában a másikkal… Nagyon komoly közösségi problémának tartom ezt!

 4. szexesnyuljork said, on december 16, 2010 at 23:52

  (amúgy erről kéne írni.)

 5. hmh said, on december 17, 2010 at 10:53

  vagy: otthon kéne csúfolni a szülőknek minden egyes gyereket még folyamatosan kiskorától, bekergetni az asztal alá, és pókokat ereszteni rájuk, és akkor biztos nem csúfolódnának

 6. szexesnyuljork said, on december 17, 2010 at 13:21

  hú, ez már degonosz :D


heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: