Szexésnyúljork

673#

Posted in éjjel, fémösz-ség, kritikus, vattafakk?, zene by szexesnyuljork on október 9, 2010

annak meg, hogy egy olyan háztartásban ért a szombat este, amely televízióval is fel van szerelve, annyi előnye volt, hogy elkaphattam 10 percet a megasztár5-ből. ezalatt 4 versenyző ment le, akikből 3-nak addig ütném valami tompa tárggyal a torkát, amíg valami érdekes nem történik. a negyedikre nem emlékszem. nem hittem volna, hogy én valaha erről fogok itt “értekezni”, de ez most nagyon felbszott. meg elkeserített.

1. miafaszér kell műsírni (!) az angol nyelven (!) előadott keresztapa főcímdalon. számomra ez valami megfoghatatlan dolog. a 14 éves (!) kislány biztos ezen nőtt fel (esélyes) és annyira átélte a királyi angol nyelven, hogy majdnem az ezüstcsillagos földhöz csapkodta magát.

2. miafaszér akar énekelni egy 16 éves srác (kis pubertáns szar), nincs hangod szarfej, de így konkrétan semmi. szerencsére nem volt akkora élmény, hogy ez elrontsa robbie williams hatását, de mégis mitképzel magáról egy ilyen kis elsőmagömlés előtt álló faszkalapos? nyilván el tudod énekelni, persze.

3. szlovákiai, bizonytalan származású hurkagyurka. belőle legalább kijött némi hang, még ha minden második hamis volt is. meg, hogy szegény nem tud, mikor levegőt venni. na kéremszépen. ezt a számot nem szopatásképp írta az a fülbevalós kettesszámú buzi zsűritag (nem jut eszembe a neve, remélem a leírás segít), mert ez egy olyan szám, amit már tekintélyes mennyiségű ember el tudott énekelni fulladás nélkül. és amikor anya azt mondta, hogy ráadásul biztos nem hallják jól a zenét, hát ahhoz meg csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy a megasztás 5ben valszeg nem foglalkoznak két szám közt a monitor összevissza állítgatásával, szóval valszeg mindenki ugyanannyira hallja magát. bár ehhez azért nem értek annyira.

rettentően felháborít, hogy wattafakknak kell még újabb és újabb “TEHETSÉG”kutatókat indítani, mikor már nyilvánvalóan kipréseltük kis országunkból, amit lehetett, legalábbis ezen a populáris szinten. ez olyan, mint amikor megeszed a rántottát, kihányod, és utána megeszed a hányásod. nem jó példa, de kb ilyen érzésem volt a műsor közben. nem, mintha ehhez hasonlót személyesen átéltem volna, de azért a jackass idején még összkomfortos háztartásban laktam. és bizonyára disznó dolog úgy fikázni ezt, hogy nincs hangom (ami persze nem igaz, úgyhogy shutthefuckup), de ne erőszakoljanak már rám, és legfőképp arra a balga, öntudatlan, igénytelen prosztómódon sznob tömegre (akik aztán pálinkazabálás és kolbászkortyolgatás közben meg valszeg nem értik, hogy kik ezek a furcsa drogosok a színpadon – de ez már egy teljesen más téma) egy ilyen színvonalú műsort, mert a sok fasz tényleg el fogja hinni, amit szegény kiégett eszenyi enikő mond, miszerint “WOW”. na ne már.

Reklámok

6 hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ninetke said, on október 10, 2010 at 16:42

  Szívemből szóltál :)

 2. hmh said, on október 11, 2010 at 11:21

  World Of Warcraft?

 3. szexesnyuljork said, on október 11, 2010 at 13:44

  állat! :]

 4. szexesnyuljork said, on október 11, 2010 at 13:45

  sőt, kocka!

 5. Szandibell said, on október 14, 2010 at 21:22

  jó, ezt végigröhögtem.
  tudtam, hogy a számvitel tanulása közben fel kell jöjjek ide. :D

 6. szexesnyuljork said, on október 14, 2010 at 21:59

  :) pedig ez egyben szomorú is. de örülök, hogy lenyomom a számvitelt :D


heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: