Szexésnyúljork

652#

Posted in éjjel, önsajnálat, egyetemes, előélet, kaja by szexesnyuljork on szeptember 8, 2010

mától hivatalosan is a kettékúrt corvinus hallgatóleánya vagyok.

a szakos okosítás alatt ma tényleg realizálódott, hogy a felvételi lécet olyan alacsonyra tették, mint amit kedves közeli ismerőseim szerint jómagam állítok fel a fiúkkal kapcsolatban. persze ez az utóbbi jankás beszélgetés után teljesen más színezetet kapott (azaz nem a léc alacsony, csak könnyedébben veszem ezt az egész témát. ja és janka szerint nagyon durva szexnyúl kisugárzásom van. persze neki három évig tartott, mire meglátta, de segáz, az is valami. meg hát végülis ő egy heteroszexuális lány.) nem erről van most szó.

komoly kulturális sokk volt ez a mai koradélután, tekintve, hogy kibaszottmód butafejű hidrogénszőke lányokkal (?) voltam körülvéve. jó, nem körülvéve, de csak előttem ült egymás mellett három a fentebb említett fajból.

szerencsére a kontaktlencsém még mindig nem olyan erős, mint ami kellene, így alig láttam valamit az emberekből, és valszeg nem is fog ilyesmi bekövetkezni, lévén, hogy nincs egyetlen olyan órám sem, amire kötelező lenne bejárnom. kivéve a franciát. aggódóknak pedig üzenem, hogy a japánt a tavaszi tanfolyam indításokkor folytatom majd, de most ki akarom használni az ingyen nyelvtanulásos féléveim.

ja, azt is rettentő fontosnak tartom megemlíteni, hogy annyira fos ez az egyetem, hogy még térerőm sincs. nem mintha a pázmányon olyan nagy lefedettség lett volna, de azért legtöbbször volt esélyem.

mindegy. tíz perc gyalog, tíz perc gyalog, tíz perc gyalog, ez az új mantrám, amit a tíz perces gyalogút alatt mondogatni fogok.

de, hogy valami teljesen pozitív is legyen (a reggeli nőgyógyász lesújtó diagnózisa után – igen: hosszú nap volt), néhány perce elkészült életem első krumplipüréje. szerintem persze kurvaszar lett, de a szalonnába tekert májak még bejöhetnek.

és most várunk. és isszuk tovább telekit.

Reklámok

Egy hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

  1. 1105# « Szexésnyúljork said, on január 13, 2012 at 18:15

    […] gólyabálon büdös parasztok hánynak az aulában (ezt csak index videón láttam), bárkit felvesznek és bárkinek diplomát […]


heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: