Szexésnyúljork

574#

Posted in nappal, vattafakk? by szexesnyuljork on május 29, 2010

amúgy lenne mit mesélnem, vannak jegyzeteim is, de most találtam egy ilyet és ez sokkal viccesebb, mint az élet.

Balaton..

– Hú, de rég fogtam ilyet!

………………………

A Lány a hotel étkezdéjében ült. Borús, későőszi nap volt a Balaton déli partjának egy ósdi, lepukkant, szocreál üdülőjében. (Természetesen mindenhol késő ősz volt és a legtöbb helyen borús idő is.)

A Lány tehát egy hosszú (kisebb négyszemélyesekből összetolt) asztal mellett ült – amit az a jól ismert megsárgult/megszürkült, apró mintás m–anyag terítő fedett, ami általában az ehhez hasonló hotelek ehhez hasonló étkezdéiben az ehhez hasonló asztalokat szokta fedni – kezében az országalmával és a jogarral, orcáján pedig a földöntúli gyönyör és a viszontlátás öröme által keltett boldogság elegye tükröződött.

Kezébe vette a jogart, aztán nosztalgiázni kezdett, aminek keretében gyakorlatban is felidézhette az elhomályosult emlékeket.

………………………

A Másik is találkozott már a Lánnyal. Reggel a liftben, mikor 1-essel, 2-essel és a két 0-val jöttek felfelé a reggeli után. [A reggeli a hotel prospektusában svédasztalos reggeliként van feltüntetve. A félreértések elkerülése végett a vendégeket érkezésükkor informálták arról, miszerint a svédasztal a vendégek által az étel-ital-(és egyéb…) -alapú-kommuna alapján üzemel. Tehát, ha lehet, mihamarább keressünk egy boltot, mert a takarítónők két napja éheznek és a nehéz időkre félretett szakácsok száma a hűtőkamrában, az utóbbi időben erősen megfogyatkozott.] A Számok eggyel Másik alatt laknak, tehát ők hagyták el elsőként a liftet, aztán ö szállt ki. A Lány tovább folytatta útját, határozottan az ég felé törve.

A Másik tehát a szobájában ült. Mivel Maxot már reggel megfejte, mostanra csak a simogatás maradt, de Másikat nehezen tudta lekötni huzamosabb ideig egy kecske.

……………………..

A Hoteligazgató járt egy kört. Le kellett vezetnie a fölös energiát, amit azon a kurva titkárnőn ma nem tudott. A feleségével sosem voltak különösebb gondjai, hacsak az nem, hogy nem lehet vele veszekedni. Mindig mindenbe belenyugszik és ez kurvára fel tudja baszni szegény Hoteligazgató agyát. A szex hidegen hagyta. A feleségével. Nem úgy a titkárnővel, akinek viszont soha semmi nem elég, folyton rajta lóg és nem hagyja nőzni, ajándékokat és nyalást követel, de a világ minden kincséért sem borotválná le a pináját.

Kellett a friss levegő, hát kiment a partra, ahol viszont viharos szél fújt és a Balaton hullámai erőszakosan csapkodták a partot. A Hoteligazgató megborult elméjének és magas fokú paranoiájának köszönhető talán, hogy ilyen időben mindig azt hitte, a hullámok ellenséget látnak benne a parton álló hotel miatt, egy szép nap majd kicsapnak medrükből és magukkal ragadják. Elhaladt az étkezde partra nyíló ablakai előtt is, és bekukkantva azt láthatta, amint egy láthatólag nem teljesen komplett, vörös hajú vendég mazsorettezik valami botszerűséggel, ami kísértetiesen hasonlított a jogarra.

– „A jogar és a mazsorettlány”. Tisztára, mint egy gagyi pornófilm címe.

Szembefordult a széllel és ordított, de hangja elvegyült a hullámtörés robajával.

– „Mindig a vörös a vesztem,

a vörös a vesztem!”

……………………….

A Számok az élet nagy dolgairól vitáztak. Kvantumfizikáról, egyházjogról és Freud elméleteiről. Vak keselyűkről és a rét virágairól. Kedvenc írójuk Heller volt. A Számok tökhülyék voltak, de mivel egész nap csontra be voltak tépve, ez a fokú intellektualizmus a fű számlájára írható. Mikor Másik kiengedte a kecskét levegőzni az erkélyre, érezte is a fűszagot. Lenézett és az alatta lévő erkélyen meg is látta a két 0-át, ahogy egymást igyekeztek túllicitálni hülyeségben, míg 1-es újabb joint-ot tekert. Másik arra gondolt, hogy milyen rég szívott már, de hamar elhessegette azt a gondolatot, hogy esetleg bekopoghatna ezekhez a vicces Számokhoz és bekéredzkedhetne egy körre. Inkább elindult kiszellőztetni a fejét és körbenézni a hotelben. Maxot kinn hagyta az erkélyen, amit a kecske látszólag nem értékelt, mivel mikor Másik később végre beengedte, az totál be volt készülve. Óriási pupillákkal meredt gazdájára, a hátán a szőr csatakos volt és egy örült kacajára hajazó rekedtes kecskemekegéssel próbálta kifejezni tiltakozását. Minden ellen.

………………………..

A Hoteligazgató az esélytelenek nyugalmával és a „nincs nő, bár néha kéne dugni, de meghalni is jól kell tudni” mottóval lépett be az étkezdébe. A Lány a földön ült, mint egy rossz kisgyerek, elrontott játékai körében. Mellette a kettétört jogar, szanaszét aranydarabkák hevernek a linóleumon, az országalma pedig (a „nem esik messze az alma” elvre erősen rácáfolva) az ajtó közelébe gurulva pihente ki a fáradalmakat. A Hoteligazgató felemelte. A kereszt és egy jó nagy harapásnyi rész persze hiányzott.

– Meghívhatom egy kis szíverősítöre az irodámba?

………………………..

– Hú, de rég fogtam ilyet!

……………………….

Másik a parton sétált, az erkélyen pedig a kecske mekegett fájdalmasan, miközben a Számok a hátára élveztek. Ez nagy teljesítmény, tekintve, hogy beszívva a nagy többségnek fel sem áll.”

Reklámok

5 hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

 1. Panka said, on május 30, 2010 at 14:17

  …tetszett..:)

 2. hmh said, on június 11, 2010 at 13:09

  ez nagyon jó, de ki írta?

  • szexesnyuljork said, on június 11, 2010 at 23:24

   ez bizony nyúlia. még a kiherélés előtt. olyan 4 éves mű. mú.

 3. hmhkhm said, on június 15, 2010 at 17:13

  ez most csúnya lesz, de:
  nahát, nem is tudtam, hogy ilyen jól írsz!

  • szexesnyuljork said, on június 17, 2010 at 21:48

   hát kössssz… :D
   ez mindenesetre tőled igen jól esik :]


heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: