Szexésnyúljork

573#

Posted in apróörömök, éjjel, önsajnálat, nappal, vattafakk? by szexesnyuljork on május 23, 2010

olyan huncut vagyok. ez az egyik. de duplán számít. (az meg, hogy kapsz egy zöld lámpát.. akkor meg már naná, hogy át akarsz rohanni az úton, eddig is csak a sárga tartott vissza. meg persze az is visszatartó erő, hogy a te oldalad az igaz meg a jó meg a becsületes meg az ilyen szép dolgok.)

a másik meg, hogy találtunk lakást, ami ha nem a lakásmaffia átbaszása (és ez most nem műpara), akkor nagyon esélyes, hogy nyúlodúvá válik hamarosan.

meg voltunk egy horror lakásban is, a néni ott halt meg nemtomhányévesen, novemberben, átható húgy és csöves szag volt. vannak azok az öregek a buszokon, akikről tudod, hogy nem csövik, csak ilyen kis.. elhanyagoltak. van nekik az a közös szaguk.

és akkor képzeljünk el egy lakást ezzel a szaggal. egy kurvaijesztő lakást. parketta nem sok (az egyik helyen egy félméteres gödörrel benne) és egy kurvajó zongora. meg egy rakás szar.

viszont ami rohadtul kiakasztó az az, hogy a fia örökölte a lakást, aki most eladná. a fia. szóval volt valami rokona, nem egy totál elhagyott, elmebajos néniről van szó. hát ilyen disznóólban meg hullaszagban én is meghalnék. (ja és akkor még a szellemirtók költségeit bele sem számoltuk a felújításba). gusztustalan volt. meg ijesztő.

nem tudom milyen rémálmaim lesznek (ráadásul ma is egyedül), mert mint kiderült, nagyon durván befolyásolják a napi történések a kis álmaimat. mármint ezt eddig is tudtam, de egyre durvább.

Reklámok

heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: