Szexésnyúljork

467#

Posted in egyetemes, kritikus, nappal, vattafakk? by szexesnyuljork on november 25, 2009

egyetemről hazafelé a vonaton angol leveleket írtam a kették_rt nyelvvizsga miatt, de még így sem sikerült kizárnom a füleimből a következő jelenséget:

délután 5, én ülök, de mellettem tömötten állnak a nyomingerek. kinnt sötétedik, ezért bámulod a tükörképüket. de ekkor a hang is beúszik. 23 körüli fiú, szűz, pázmányos egyetemista. a barátnője a téma (akivel már 8 hónapja együtt vannak, és még nem feküdtek le, nem hiába szűz a fiú, de azért már csináltak dolgokat, amiket utcán nem csinálna az ember – ekkor szerencsére a beszélgető partnere rászólt, hogy elég, hát jó sokáig bírta uramatyám, némileg korábban is rászólhatott volna, mindegy), persze mindezt kikúrt hangerővel. a lányban, aki amúgy csudiszép volt a szalagavatóján – ahova majdnem az egyik exbarátja is elment – már két fiú járt, de meggyónta és nagyon bánja. főhősünk nem biztos benne, hogy szerelme valaha is kiheveri ezt a TRAUMÁT, de csak azért, hogy átlendítse a lányt ezen a nehéz korszakon, még nem fog vele lefeküdni (vagyis ahogy ő fogalmazott és itt a csavar: “úgy megdöngetni, hogy a füle is kettéálljon”), mert még nem biztos benne, hogy vele akarja e elveszteni a szüzességét.

és akkor most megkérdezném:

HOL ÉLSZ EMBER????

ekkora lúzert, hihetetlen, majdnem pofánbasztam. de persze ez csak 20 percnyi téma volt az 50 perces vonanútból, és lepcses egy pofája volt a kölyöknek.

Reklámok

Egy hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

  1. janka said, on november 26, 2009 at 00:03

    időnként hiányzik a pázmány…

    időnként nem :D


heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: