Szexésnyúljork

434#

Posted in alkohol, apróörömök, éjjel, önsajnálat, fémösz-ség, fesön, kaja, nappal, partihard, szerelmes nyáladzás, zene by szexesnyuljork on október 12, 2009

előszöris HG esküvő. hát zéró másnaposság, a lagzi vicces, nem túl nagy partihard, de jó sör, bodzás pálesz és életem egyik legjobb padlizsánkrémje. időfelosztás és étkeztetés tekintetében követendő példa volt ez az esküvő, annyi bizonyos (bár nálam 8 órányi egyesével válogatott zene lesz bekészítve).

aztán. a márcsió új nője nagyonnagyon pici, de nagyon. de jól vezet. bár úgy néz ki, mint egy 30 évesnek kinéző 16 éves. ami furcsán hangzik, de ez van.

meg. keribredsót pofánrúgom, mert a magassarkú fáj. de iszonyat csinos, szóval asszem inkább kinyírom a kis talpaim, és győz a hiúság láb-téren is, ahogy már sok más téren (vegyük allgemeine az egészségemet) azelőtt.

illetve van még egy olyan, hogy én őt nem akarom, én az előzőt akarom. értelmesebb, konszolidáltabb és cukibb volt.*

így múlik el a világ dicsősége.

és akkor most – a tegnapi tapasztalat alapján – eljött az az idő, amikor mi vagyunk kérdezgetve, hogy “és ti mikor?”, amit pl tök nem értek. mondjuk én úgy tudom, hogy lesz valamikor, de ez kívülállóknak ne legyen már egyértelmű egy iciripiciri 21 éves lány tekintetében, uramatyám. vidéki pultoslány színvonal. de azért láv az van dögivel. csak úgy elmélkedek ezekről a bekérdezésekről. hogy valóban nyomorékok-é az ilyenek. de azért van benne valami bárgyú kedvesség is.

az esküvőkkel kapcsolatban meg ambivalens érzéseim vannak, mert az egész ilyen öregedés para meg hasonlók, nyomasztó. másrészt a kaja része nagyon is csábító. például utána lévő nap maradék tortát és padlizsánkrémet lehet enni.

*(tudjátok, a dugható csak alacsony)

jaaj és kaptok még egy ilyet is:

ihm-jzkl_november6_a38_eflyer

Reklámok

Egy hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

  1. sügérmanci said, on október 12, 2009 at 14:06

    ez a flyer nagyon komoly, már néztem májpöcsön is
    ez az esküvős szerintem is beteg…


heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: