Szexésnyúljork

384#

Posted in éjjel, önsajnálat, múvíz, partihard, vattafakk? by szexesnyuljork on augusztus 15, 2009

azért mert.

azért, mert szigeteZek. (mert a szigetelek túl menőlaza)

ma pl találkoztam egy szinkronszínésszel hazafelé (a hajójárat jó, az jó) és nem volt hajlandó megmondani a nevét. na most én az ilyeneken mindig kiakadok, és amikor szó volt az imdbről meg az ellustult, régebben 2-3napokat filmcímeken, szereplőkön és filmzenéken szenvedő emberekről, akkor ugyebár. és ez a mondat már befejezhetetlen, de a lényeg, hogy az az imdb ellustít, ne használjátok, mert akkor meg jön egy szinkronszínész, és sokkal, de sokkal tovább fogtok szenvedni azon, hogy most mégis melyik sorozatban beszél.

de rémlik a helyszínelők. mintha azt magyarázta volna, hogy abban meghalt, vagy elment valaki (és vele kapcsolatban, szóval lehet, hogy ő annak a magyarhangja, vagy csak hasonmása, mint morfeusznak, amúgy totál morfeusz volt, csak fehérben. nehéz elképzelni, de durván. tényleg. nem vicc. komoly.) mindegy. aki néz valami helyszínelőkös sorozatot és tud olyat, aki főszereplő-szerű és most húzott el valamilyen formában, az szóljon. karakteres, mély férfihang. olyan jóféle.

meg azért is/sem, mert nekem túl stresszes és gonosz most a blog-környezet-érzés. és hihetetlennek hangozhat, de nem csinálok popót a számból.

[mindazonáltal mostmár lehet, hogy töltök le msnt a gépemre. csak eddig olyan alter voltam, amiért nekem nincs. na de majd még eldöntjük.]

Reklámok

heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: