Szexésnyúljork

319# figyelem!gyűlölködő bejegyzés. (1. .. mer’ lesz még)

Posted in éjjel, önsajnálat by szexesnyuljork on május 31, 2009

nem kötelező elolvasni, ha nem bírod a témát. nem neked írom, hanem magamból kifelé.


(ilyet szeretnék.. jó kis cruiser.. biztos drága, mint a szar.)

bizonyára front van, de hihetetlenek ezek az érzelmek bennem. olyan még nem történt ugyanis, hogy fizikailag rosszul lennék egy érzelemtől. ami jelen esetben persze mélységes utálat, amit tegnap este óta még az irígység is kiegészített. hihetetlen, hogy lehet valakit annyira utálni (akihez amúgy szinte semmi közöd, de tényleg és nem is tudsz róla sokat, csak ami pont elég :]), hogy könnyes szemmel ülj a buszon miatta, öklendezve. és ez nem az, hogy szerelmi bánatod van és a fiút utálod, hogy “jajdeköcsög”, hanem egy női személyt. és ez olyan durva. és ebből is látszik, hogy a stressz meg a gyűlölködés tényleg megbetegíthet. szóval, ha miatta leszek rákos, tényleg pofáncsapom a vastag vágódeszkámmal, ahogy ma mosogatás közben elképzeltem.

szóval egyszerűen hihetetlen, hogy miket tud belőlem kiváltani egy cb lelkületű pcsa. elbssza a napomat. napjaimat.

ja és persze mostmár gondolom irigy is vagyok (és már a hosszú í-kben sem vagyok biztos..:S), merhogy kapott egy bizonyos kétkerekű szülinapi ajándékot a barátjától, ami tök kedves dolog, ha az ember lánya belegondol. mármint a szülinapi ajándékba. és elkerülhetetlenül belegondol.

.

legyenmárvégeennekkrvaélet!

utálomutálomutálomeztazegészetmindenkivelegyütt.

ja és mindenben a legjobb, hogy még le is basznak érte.

ezt azért elfogadnám.vagy majd a k*sával összerakunk valamit. bár az nem tudom, hogy megy.

de most leginkább fszom minden biciklibe. úgyhogy ja. annyira nem érdekel a sajnálatbicikli.

most leginkább akkor ülnék biciklire, ha utána jól elbszna egy kocsi és megdögölhetnék. veszélyes állapot tehát.

Reklámok

3 hozzászólás

Subscribe to comments with RSS.

 1. bernushka said, on május 31, 2009 at 17:55

  hát lehet h lebasznak érte, de ezen akkor is sírvaröhögtem..főleg azon a részen, mikor a vágódeszkáddal akarod pofáncsapni. haha

 2. szexesnyuljork said, on május 31, 2009 at 18:05

  az a legmasszívabb tárgy a konyhában.. :]
  de tetszik a bringám? szerintem olyan szépséges.

 3. sanya said, on augusztus 4, 2011 at 17:48

  Weöres Sándor – A visszautasító érzelmekről

  Rossz-hajlamaidat ne fojtsd el, hanem csiszold jóvá őket. Bármily ártalmas, beteg, rosszindulatú hajlamra bukkansz: ne feledd, hogy akárminek csak az állapota lehet rossz, de nem az alaptermészete.

  A külvilágból se utasíts el semmit; ne gyűlölj, ne irtózz, ne undorodj. Ha valami iránt ellenszenvet érzel, ez annak a jele, hogy nem ismered eléggé. Mind az, ami a világban szenny, csak hozzád való vonatkozásban szenny és nem önmagában; húzódj ki belőle és már nem szenny többé, hanem semleges jelenség.

  Ha egy tányérról levest ettél, az üresen maradó tányérra azt mondod: piszkos; pedig nem tapad rája más mint annak a levesnek maradéka, melyet előbb mint tisztát ettél. A trágya a szoba közepén mocsok, a gabonaföldön éltető-erő. Így van mindennel, ami tisztának, vagy mocskosnak tűnik; semmi sem önmagában jó, vagy rossz, csak a helyzete szerint.

  Ami hozzád-vonatkozásában tiszta: fogadd magadhoz; ami hozzád-vonatkozásában szennyes: ne érintsd; de a rád-tartozót és érinthetetlent egyformán szeresd. Ne gyűlölj, ne irtózz, ne undorodj. Ha valami iránt ellenszenvet érzel, ez egyrészt megértőképességed csonkaságának jele, másrészt annak, hogy ellenszenved tárgya valamilyen formában benned is jelen van. Gyűlölöd a gazdagokat? tisztítsd ki gazdagság iránti vágyadat s majd nem gyűlölködsz. Utálod a nőhódítókat? tisztítsd ki érzéki vágyadat s majd nem utálkozol. Ilyenkor nem az ellenszenv tárgyát kell megbélyegezned, vagy javítani próbálnod, hanem önmagadban megkeresned annak megfelelőjét s azt finomítanod, míg az ellenszenv el nem oszlik benned.

  Mások hibáján csak akkor próbálj javítani, ha e hibát jól látod, anélkül, hogy számodra visszataszító volna; s ha biztosan tudod, hogy beavatkozásod nem tolakodás és nem reménytelen kísérlet.


heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: