Szexésnyúljork

303# te legyél a párom

Posted in éjjel, szerelmes nyáladzás by szexesnyuljork on május 12, 2009

drágám. az a gondom, hogy nem igazán tudok már őszintén felelni arra a gyakran feltett kérdésre, miszerint egyedül lakom-é.

hogy a fakkba is tudnék, ha egy egész fotelem tele van a cuccaiddal.  (nem beszélve az egyéb, a lakásban  szerteszéjjel terpeszkedő páratlan zoknikkal és törölközőkkel és 2, azaz kettő darab fogkefével) a már említett fotel tetejére  jelenleg 8, azaz nyolc  pár tiszta zokni van pakolva, 2, azaz kettő darab alsónadrággal együtt. ezen kívül, ezekből a ruhadarabokból 1-1 még szárad. ugyanúgy, ahogy 3 pólód is.

én bírlak nagyon, de nem gondolod, hogy pofátlan vagy egy kicsit?

főleg azt nézve, hogy – ellentétben veled – nekem nincs mosógépem!

utóirat: ma a silenusban a mellettünk lévő asztalnál összejött egy pár. durva volt, azt hittem elröhögöm magam, ami necces lett volna, ehelyett persze erőlködve folytatnom kellett a saját beszélgetésünket, mert olyan közelségben feltűnő, ha bekussolunk. de az a tipikus volt. megittak egy-egy pohár sört, gagyi beszélgetés, és aztán ilyen távolról odahajolós hosszú smár, amikor a kislánynak (és talán a kisfiúnak is) majd kiugrik a szíve, olyan kis izgatottak, hogy “úristen, végre megint nem kell keresnem senkit, legalább 2 hónapig, óje!”

eddig nem is tudtam biztosan, hogy egy első csók kívülről is látszik. odabszós volt. de inkább vicces. gondolom, mert nekem van barátom. meg azért is, mert lúzerek is voltak. valószínüleg persze már otthon vannak, mert holnap meló. de biztos nagyon boldogok. legalábbis a lány. nem. bocsánat. még mindig nem tudom megszokni, hogy a férfiaknak is lehetnek érzelmei. pedig okoztam már maradandó károsodást páruknak ilyen téren (degeciszöveg. de ez van.), de valahogy felfoghatatlan. pedig a jetinek is vannak ilyen érzelmei állítólag. legalábbis ő azt mondja.     :]      hehhehhe.

hát ez igen hosszú utóiratrész lett.

Reklámok

heh?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: